Hyppää pääsisältöön

Ryhmille

Nopea, helppo ja edullinen Rax Buffet on mainio ravintola myös ryhmille. Luokkaretkeläiset, urheilujoukkueet, konserttivieraat, opiskelijaryhmät ja kaikki muutkin isommat porukat ovat lämpimästi tervetulleita herkuttelemaan Raxiin!

Ryhmät

Helppo ja nopea Rax Buffet soveltuu erinomaisesti ruokapaikaksi ryhmille. Tuoretta ja lämmintä ruokaa on tarjolla koko ajan, eikä isonkaan ryhmän tarvitse odotella tilauksiaan. Monipuolisesta buffetpöydästä jokainen voi itse koota mieleisensä annoksen ja ruokaa saa syödä juuri niin paljon kuin haluaa. Myös erikoisruokavaliot on otettu hyvin huomioon.

Varaukset

Suosittelemme tekemään yli 10 hengen ryhmille varauksen etukäteen. Saman päivän varaukset vain puhelimitse suoraan ravintolaan. Jos varaus on tehty etukäteen ja yksi henkilö maksaa koko seurueen ruokailun tai ruokailu maksetaan yhdellä etukäteen sovitulla laskulla, niin Rax tarjoaa joka 10. buffetaterian ilmaiseksi. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä ravintoloidemme varauskapasiteetti vaihtelee sesonkien mukaan. Huomioittehan, että ryhmäetu ei koske lasten synttäripaketteja. Lasten synttäripaketeista löydätte tietoa täältä.

Varaustiedustelut ryhmille »