Siirry sisältöön

Ryhmät

Tarjoamme Raxissa ryhmäalennuksen sekä buffet että take away -ruokailusta ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi ravintolaamme.

Take away ryhmille

Raxista voi tilata isommankin tilauksen pizzoja ja muita KotiBox-valikoiman ruokia mukaan otettavaksi. Suosittelemme tekemään tilauksen ennakkoon. Kaikki KotiBox-valikoiman pizzat, pizzataskut, salaatit ja muut ruoat valmistetaan tilauksesta. KotiBox-valikoimaan pääset tästä.

KotiBox-valikoiman ryhmäalennus: Joka 10. KotiBox-tuote veloituksetta. Edun piiriin kuuluu mm. pizzat, salaatit, pizzataskut ja lämpimien ruokien boksit, kun ruoat noudetaan ravintolasta ja kaikki tuotteet maksetaan kassalla yhdellä kuitilla. Edullisin tuote veloituksetta. Etu ei koske vitriinituotteita, juomia, snacksejä, jälkiruokia, lisukesalaattia tai leipiä. Etu ei ole voimassa sovelluksessa tai Wolt-tilauksissa.

Buffet ryhmille

Suosittelemme yli 10 hengen ryhmiä tekemään varauksen etukäteen ryhmävarauslomakkeella. Samaa päivää koskevien ryhmävarausten osalta otattehan kuitenkin yhteyttä ravintolaan puhelimitse.

Buffetin ryhmäalennus: Joka 10. buffet-ateria veloituksetta, kun ryhmävaraus tehdään vähintään 24 tuntia etukäteen ja yksi henkilö maksaa koko seurueen ruokailun tai ruokailu maksetaan yhdellä etukäteen sovitulla laskulla. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin, koska ravintoloiden varauskapasiteetti vaihtelee. Ryhmäetu ei koske lasten synttäripaketteja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Päivämäärä
Kellonaika
:
Varataanko myös pehmytjäätelöbuffet (hinta 2,70€/hlö)?*