Siirry sisältöön

Löytyykö sinusta Rax Factor?

Työntekijöitämme yhdistää lahjakkuus, jossa yhdistyy joustava asenne, paineensietokyky ja iloinen suhtautuminen asioita, ihmisiä ja työtä kohtaan sekä eteenpäin puskeva kyllä onnistuu -asenne. Jos sinulla on Rax Factor, haluamme kuulla sinusta lisää!

AJANKOHTAISTA

Raxissa töitä tarjolla ympäri Suomen!

Haluatko osaksi suurta ja vakavaraista, suomalaista yritystä? Työhön, joka mahdollistaa joustavasti työn ja vapaa-ajan yhdistämisen? Organisaatioon, joka tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut ja missä pääset käyttämään ripeitä käsiäsi ja hoksottimisiasi? Kurkkaahan tarkemmin videolta, millaista Raxissa on työskennellä:

Kaikki Raxin avoimet työpaikat löytyvät Restelin verkkosivuilta. Voit myös ilmaista mielenkiintosi lähettämällä avoimen hakemuksen rekrytointikumppanimme Baronan sivujen kautta.

Rax työnantajana

  • Pääset tekemään töitä itsenäisesti – hankit hyviä taitoja työelämän varrelle.
  • Voit vaikuttaa työmääräsi elämäntilanteesi mukaan: tarjolla on niin kokoaika- kuin osa-aikatyötä.
  • Pääset tekemään tehtäviä monipuolisesti ja etenemään urallasi nousujohteisesti.
  • Kun pärjäät Raxissa, pärjäät missä vain.

Meillä RAX:issa pidetään erityistä huolta nuorista työntekijöistämme ja tärkeä osa vastuullisuustyötämme onkin varmistaa nuoren perehdyttäminen niin omaan työhönsä kuin ylipäänsä työelämään. Koska olemme monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, tarjoamme kaikille alle 20-vuotiaille työntekijöillemme Ravintolaan Duuniin -koulutuksen, joka on kattava tietopaketti työelämän pelisäännöistä sekä työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista.