Rax-sovellus

Lataa uusi Rax-sovellus! Saat parhaimmat kuponkiedut ja palkintopisteet tilauksistasi!

Sovelluksen avulla voit tilata ja maksaa ostoksesi kätevästi ja jonottamatta – oli kyseessä sitten noutotilaus laajasta KotiBox-valikoimastamme tai ravintolassa nautittava buffet-ateria. Sovelluksesta löydät myös kotiinkuljetuspalvelumme.

Sovelluksesta löydät kuukausittain vaihtuvat etukupongit ja muita etuja

Sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Playsta. Jos olet Restis-käyttäjä pääset uuteen sovellukseen kirjautulla Restiksen tunnuksilla. Rax-sovelluksen selainversioon pääset tästä.

Uutuuspizza Pollo Gyros vain 6 €

Kesä alkaa tuulahduksella Kreikasta. Uutuuspizzan pohjana on ranskankermaa sekä valkosipulia ja sen täytteinä makuhermoja hemmottelevat kanakebab, valkosipuli, salaattijuusto sekä marinoitu punasipuli. Tämä herkullinen pizzauutuus on saatavilla edulliseen hintaan 6 €, kun tilaat Rax-sovelluksella. Maista ja ihastu!

Kampanjapizza saatavilla 1.6.–6.11.2022, myös buffetissa. Tarjoushinta on voimassa vain kuponkietuna Rax-sovellukseen rekisteröityneille.

Kotiinkuljetukset sovelluksen kautta

Kotiinkuljetukset saatavilla seuraavista ravintoloistamme:

  • Rax Kamppi
  • Rax Itis
  • Rax Sello
  • Rax Iso-Omena
  • Rax Flamingo
  • Rax Dixi
  • Rax Joensuu

Rax-sovellus kerryttää ostoista pisteitä

Tilaamalla Rax-sovelluksen kautta ansaitset lisäksi ostoksistasi pisteitä. Pisteitä kerryttämällä pääset loyalty palkintotasoille, jotka avaavat sinulle ainutlaatuisia etuja.

Tason 1 edut ovat ilmainen cookie tai vapaa valintainen dippi. Tasolle 1 pääset keräämäällä vain 150 pistettä, joka tarkoittaa että olet käyttänyt sovelluksen kautta 15 euroa. Parhaimmillaan voit lunastaa pisteillä vapaa valintaisen pizzataskun, 10kpl wingsejä tai mix boxin. Katso tarkemmat loyalty pistetasot lataamalla Rax-sovellus.