Rax-sovellus

Lataa nyt Rax-sovellus ja saat parhaimmat kuponkiedut sekä kerrytät palkintopisteitä tilauksistasi!

Sovelluksen avulla voit tilata ja maksaa ostoksesi kätevästi ja jonottamatta – oli kyseessä sitten noutotilaus laajasta KotiBox-valikoimastamme tai ravintolassa nautittava buffet-ateria.

Tilaa ennakkoon ja skippaa jonottaminen

Rax-sovelluksen avulla skippaat jonottamisen, sillä voit tilata ruokasi helposti KotiBox-valikoimasta mukaan napattavaksi haluamaasi kellonaikaan. Voit myös paikan päällä maksaa buffetin sovelluksen kautta ja näyttää kassalla vain tilausvahvistuksen.

Kanna sovelluskupongit aina mukanasi

Enää ei tarvitse kantaa paperisia kuponkeja mukana, kun ne löytyvät aina sovelluksesta. Heitä siis lippulappuset paperinkeräykseen ja siirry käyttämään sovelluksen mobiilikuponkeja.

Pisteitä keräämällä palkintoja

Jokainen tilauksesi Rax-sovelluksen kerryttää Loyalty-pisteitä. Pisteitä kerryttämällä pääset palkintotasoille, jotka avaavat sinulle ainutlaatuisia etuja.

Tason 1 edut ovat ilmainen cookie tai vapaa valintainen dippi. Tasolle 1 pääset keräämäällä vain 150 pistettä, joka tarkoittaa että olet käyttänyt sovelluksen kautta 15 euroa. Parhaimmillaan voit lunastaa pisteillä vapaa valintaisen pizzataskun, 10 kpl wingsejä tai mix boxin. Katso tarkemmat loyalty pistetasot lataamalla Rax-sovellus.

Lataa sovelluskaupastasi

google-play150px

app-store150px

Tai käytä sovellusta selaimellasi restis.app/rax

Jos olet entinen Restis-sovelluksen käyttäjä pääset Rax-sovellukseen kirjautumalla samoilla tunnuksilla. Näin Restikseen kerryttämät pisteesi myös siirtyvät uuteen appiin.