Siirry sisältöön

Edut asiakasryhmille

Esimerkiksi opiskelijat ja eläkeläiset saavat ruokailustaan alennuksen. Tutustu etuihin sekä niiden ehtoihin alla.

Opiskelijat -10 %
Eläkeläiset -10 %

Edellä mainitut edut lunastetaan näyttämällä voimassa olevaa alennukseen oikeuttavaa korttia kassalla.

Rakennusliiton jäsenet -10 %

Edellä mainitut edut lunastetaan näyttämällä voimassa olevaa alennukseen oikeuttavaa mobiilikorttia kassalla.

Alennuksen saa sekä buffetista että Rax KotiBox -valikoimasta. Etu koskee vain ravintolassa tehtäviä tilauksia. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Etu ei koske vitriinivalikoimaa, eli esimerkiksi pullo- tai tölkkijuomia, pillimehua, maitoa tai makeisia.

Buffetin ryhmäalennus

Joka 10. buffet-ateria veloituksetta, kun ryhmävaraus tehdään etukäteen ja yksi henkilö maksaa koko seurueen ruokailun tai ruokailu maksetaan yhdellä etukäteen sovitulla laskulla. Ryhmäetu ei koske synttäripaketteja. Ryhmävarauslomakkeeseen pääset tästä.

Take awayn ryhmäalennus

Joka 10. KotiBox-tuote veloituksetta. Edun piiriin kuuluvat pizzat (pl. baby-kokoiset pizzat), salaatit, pizzataskut, boksit ja wingsit, kun ruoat noudetaan ravintolasta ja kaikki tuotteet maksetaan kassalla yhdellä kuitilla. Edullisin tuote veloituksetta. Varmistat nopean ja sujuvan noudon ottamalla ennakkoon yhteyttä ravintolaan. Etu ei koske vitriinituotteita, juomia, snacksejä, jälkiruokia, leipiä tai dippejä. Etu ei ole voimassa Rax-sovelluksen tai Woltin kautta tehdyissä tilaukissa.

Alennukset ovat voimassa toistaiseksi, mutta pidätämme oikeuden muutoksiin.