Hyppää pääsisältöön

Pizza

Rax Buffetin herkulliset pizzat vievät kielen mennessään! 

Rapeat ja konstailemattomat pizzamme leivotaan aina omalla reseptillämme valmistettuun pohjaan. Pizzojen perustana toimivat tomaattikastike sekä maukas juusto, ja niiden täytteenä käytetään herkullisia ja tuoreita raaka-aineita.

Pizzapöydästämme löytyy vaihtoehtoja moneen makuun:

Tuttuja klassikoita:

  • Pepperonipizza
  • Havaijipizza
  • Tonnikalapizza
  • Kasvispizza*

Vegaanista pizzaa:

  • Vönerpizza tai
  • Falafelpizza*

*Pizzapöydässämme on vuorotellen tarjolla yksi kasvispizza tai yksi vegaaninen pizza. Jos vegaanista pizzaa ei ole valmiiksi pöydässä, valmistamme sitä pyynnöstäsi ilman erillistä lisämaksua.

Oma pizza toiveidesi mukaan

Meiltä voit myös tilata pizzoja omien toiveidesi mukaan buffetin yhteydessä nautittavaksi. Leivomme sinulle omavalintaisen pizzan tavallisella tai gluteenittomista raaka-aineista* valmistetulla pohjalla ja kolmella täytteellä kolmen euron lisähintaan (buffetin hinta + 3 euroa).

*Gluteenittomista raaka-aineista valmistetut tuotteet valmistetaan samassa tilassa gluteenia sisältävien tuotteiden kanssa ja pizzat paistetaan samassa uunissa, jolloin kontaminaatioriski on mahdollinen. Kerrothan aina mahdollisista allergioista henkilökunnallemme.

Muut lämpimät ruoat

Pizzojen lisäksi buffetistamme löytyy myös muita lämpimiä ruokia, kuten maukkaita wingsejä, makeita maissipaloja sekä päivittäin vaihtuvia kasviskeittoja.

Voit ostaa pizzaa myös mukaan  lue lisää take away -sivulta »