Hyppää pääsisältöön

Ryhmille

Nopea, helppo ja edullinen Rax Buffet on mainio ravintola myös ryhmille. Luokkaretkeläiset, urheilujoukkueet, konserttivieraat, opiskelijaryhmät ja kaikki muutkin isommat porukat ovat lämpimästi tervetulleita herkuttelemaan Raxiin!

Ryhmät

Helppo ja nopea Rax Buffet soveltuu erinomaisesti ruokapaikaksi ryhmille. Tuoretta ja lämmintä ruokaa on tarjolla koko ajan, eikä isonkaan ryhmän tarvitse odotella tilauksiaan. Monipuolisesta buffetpöydästä jokainen voi itse koota mieleisensä annoksen ja ruokaa saa syödä juuri niin paljon kuin haluaa. Myös erikoisruokavaliot on otettu huomioon ja ruokia on mahdollista saada sekä laktoosittomana, maidottomana että gluteenittomana.

Rax Buffet -ravintoloissa on tilaa jopa 100 hengen ryhmille. Kaikki Rax Buffetit sijaitsevat kaupunkien ydinkeskustoissa tai suurissa kauppakeskuksissa, joten ne on helppo löytää ja niihin on helppo tulla.

Mikä parasta, jos varaus on tehty etukäteen ja yksi henkilö maksaa koko seurueen ruokailun tai ruokailu maksetaan yhdellä etukäteen sovitulla laskulla, niin Rax tarjoaa joka 10. buffetaterian ilmaiseksi.

Varaukset

Yli 10 hengen ryhmien kannattaa tehdä varaus etukäteen. Näin varmistatte, että ryhmällenne löytyy ravintolasta tilaa. Halutessanne voimme myös kattaa teille pöydän etukäteen valmiiksi toiveiden mukaan. 

Varaustiedustelut ryhmille »

Syntymäpäivät Rax Buffetissa

Synttärit Raxissa ovat helppo vaihtoehto vanhemmille. Ei kokkausta, ei leipomista eikä siivoamista! Katamme juhlaseurueelle synttäripöydän valmiiksi ja synttärisankari sekä vieraat saavat nauttia mahat kylläisiksi monipuolisesta buffetpöydästämme.  

Lue lisää Raxin syntymäpäiväpaketista »