Hyppää pääsisältöön

Buffet

Syö ja juo niin paljon kuin haluat

Runsaasta ja herkullisesta buffetpöydästämme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on aina yli 40 vaihtoehtoa, joilla herkutella. Pizzan lisäksi tarjolla on mm. chicken wingsejä, lihapullia, makeita maissintähkiä, keittoa sekä entistäkin monipuolisempi, yli 20 vaihtoehtoa sisältävä salaattipöytä. Hintaan sisältyvät myös kylmät sekä kuumat juomat. Viikonloppuisin laajennettu buffepöytä sisältää arkivalikoiman lisäksi herkullista pannupizzaa.

Tutustu hinnastoomme täällä>

Rax Buffet – Nälkään kuin nälkään

Rax Buffet on siitä mainio ruokapaikka, että sen monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Haluatko nauttia kevyen ja nopean lounaan? Kokoa haluamasi salaatti runsaasta salaattibuffetistamme ja syö se paikan päällä tai ota mukaan. Vai haluatko herkutella oikein olan takaa? Meillä on päivittäin tarjolla vähintään viittä eri pizzaa ja niiden lisäksi myös muita lämpimiä ruokia. Raxiin voit myös poiketa hakemaan mukaasi pizzaslicen, jäätelön tai vaikka kahvin. Rax Buffetissa syöt ja juot juuri sitä mitä itse haluat ja niin paljon kuin haluat!

Rax Buffetin kulmakivi on alusta asti ollut pizza. Katamme buffetpöytäämme päivittäin vähintään viittä erilaista pizzaa, jotka vievät kielen mennessään! Voit myös tilata kokonaan oman pizzan valitsemallasi pohjalla ja täytteillä toiveidesi mukaan.

Pizzan lisäksi voit herkutella myös muilla lämpimän buffetpöytämme herkuilla. Tarjolla on mm. meheviä chicken wingsejä, makeita maissintähkiä ja rapsakoita ristikkoperunoita sekä päivittäin vaihtuva päivän keitto.

Katamme päivittäin esille yli 20 erilaista vaihtoehtoa sisältävän salaattibuffetin, joka sopii yhtälailla alku- kuin pääruoaksikin. Salaattipöydän tuoreista ja raikkaista raaka-aineista voit koota juuri omien mieltymystesi mukaisen salaatin.

Buffetaterian hintaan sisältyvät myös kylmät ja kuumat juomat Coca-Colasta kuplaveteen ja erikoiskahveista kaakaoon.

Aterianautinnon kruunaa tietenkin jälkiruokabuffet, jossa voit tuunata vaniljajäätelön herkullisilla jälkkäripöydän antimilla. 

Kaikissa Rax Buffet -ravintoloissa on tarjolla sama tuotevalikoima.