Rekka

Rax-rekan valikoimassa on uunituoreita pizzoja, jotka valmistetaan tilauksesta. Katso reitti ja poikkea pizzalle, tervetuloa!

Rax-rekka

14.–20.6. Helsinki, kauppakeskus Arabia. Rax-rekka palvelee pääsisäänkäynnin edustalla klo 10-21. Pääset tutustumaan menuun tästä. Huomiothan, että kyseinen menu ei ole voimassa festareilla.

24.-26.6. Himos Juhannus

1.-3.7. Iskelmä Festivaali Himos

Seuraavat Rax-rekan pysäkit päivittyvät sivulle mahdollisimman pian.

RAX Rekka 994x608

Voitte halutessanne soittaa tilauksenne etukäteen numeroon 040 017 4150, mutta festareilla emme ota vastaan puhelintilauksia.

Kaikki Rax-rekan valikoiman pizzat ja muut tuotteet valmistetaan tilauksesta rekan keittiössä, eli pizzat ovat taatusti uunituoreita. Rax-rekan valikoimasta löytyy Raxin tuttuja suosikkeja kuten Pepe, Havaiji, Tonno Aioli ja Cheesy Pepperoni -pizzat sekä useampi vain rekasta saatavilla oleva uutuuspizza kuten vegaaninen Vöner Nacho. Kaikki pizzat ovat normaalikokoisia, eli halkaisijaltaan noin 30 cm. Pienempään nälkään menusta löytyy myös valkosipulileipä aiolidipillä sekä Nacho Box. Rekassa on muista Raxeista poikkeava valikoima ja hinnasto.

Osallistu herkulliseen skabaan Instagramissa jakamalla kuva Rax-rekasta tai herkkuhetkestäsi hashtagilla #raxrekka ja tägää @raxravintolat. Arvomme kaikkien kuvan jakaneiden kesken kaksi kahden (2) KotiBox-kupongin settiä (arvo max. 45,80 €) joka kuukausi kesä-elokuun ajan! Arvonnan säännöt: https://www.restel.fi/saannot

Rax-rekka on myös tilattavissa omiin juhliin. Tiedustelut sähköpostitse: rekka.rax@restel.fi