Hyppää pääsisältöön

Perheille

Perheet arvostavat Rax -ravintoloiden monipuolisuutta ja helppoutta. Herkuttelemaan pääsee heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla.

Meille on helppo tulla

Rax Pizzabuffet -ravintolat sijaitsevat ydinkeskustoissa tai kauppakeskuksissa, joten meille on helppo löytää ja tulla. Rax on myös siitä mainio ruokapaikka, että monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästämme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Olemme huomioineet perheen pienimpien ruokailutarpeet ja ravintoloissamme on tarjolla lapsille omat ruokailuvälineet, ruokalappuja sekä nokkamukeja. Monista Rax-ravintoloistamme löytyy myös lasten leikkipaikka, jossa perheen pienimmät viihtyvät saatuaan vatsansa täyteen, ja lähtiessä meiltä saa aina ilmapallon mukaan! 

Hauskat kaverisynttärit RAX Pizzabuffetissa

Synttäreiden järjestäminen RAX Pizzabuffetissa on huoletonta ja helppoa! Sinun ei tarvitse huolehtia tarjoiluista ja siivoamisesta, vaan me hoidamme kaiken puolestasi. Synttäriseurue saa vatsansa täyteen monipuolisesta buffetpöydästämme, josta löytyy varmasti jokaiselle vieraalle jotakin herkuteltavaa. Synttäriseurueelle on katettu oma nimetty pöytä 1,5 h ajaksi.

Synttäripakettiimme kuuluu buffetpöydän antimien lisäksi synttärisankarin omavalintainen kolmen (3) täytteen pizza, joka tuodaan synttäriseurueelle pöytään. Kun vatsa on täytetty buffetpöydän herkuilla, saa jokainen vieras taiteilla niin monta jäätelöannosta karkkirakeiden ja kastikkeiden kera kuin vatsaan vielä mahtuu. Lisäksi koristelemme synttärisankarille nimetyn pöydän juhlavasti.

Kun juhlat enteilevät loppuaan, saa synttärisankari ja hänen vieraansa hauskoista juhlista kotiin viemiseksi ilmapallon ja RAX-mukin.

Synttäreiden palvelusta huolehtii Raxin ammattitaitoinen henkilökunta. Turvallisuussyistä juhlissa on oltava mukana vähintään yksi täysi-ikäinen valvoja, joka on vastuussa alaikäisistä juhlavieraista. Tarvittaessa myös Raxin henkilökunta voi toimia juhlien valvojana erillistä maksua vastaan. Mahdollinen valvonta tulee varata erikseen vähintään kaksi viikkoa ennen juhlia.

Synttäripaketin hinta vaihtelee osallistujien iän, ravintolan ja päivän mukaan. Tarkempia hintoja sekä vapaana olevia päiviä voi tiedustella suoraan ravintolasta: https://www.rax.fi/synttareiden-varaustiedustelu