Hyppää pääsisältöön

Perheille

Perheet arvostavat Rax Buffet -ravintoloiden nopeaa palvelua. Syömään pääsee heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla.

Meille on helppo tulla

Kaikki Rax Buffet -ravintolat sijaitsevat ydinkeskustoissa tai suurissa kauppakeskuksissa, joten meille on helppo löytää ja tulla. Rax Buffet on myös siitä mainio ruokapaikka, että monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästämme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Olemme huomioineet perheen pienimpien ruokailutarpeet ja ravintoloissamme on tarjolla lapsille omat ruokailuvälineet, ruokalappuja sekä nokkamukeja.  Kaikista Rax Buffet -ravintoloista löytyy lasten leikkipaikka, jossa perheen pienimmät viihtyvät saatuaan vatsansa täyteen, ja lähtiessä meiltä saa aina ilmapallon mukaan! 

Syntymäpäivät Rax Buffetissa

Synttärit Raxissa ovat helppo vaihtoehto vanhemmille. Ei kokkausta, ei leipomista eikä siivoamista! Katamme juhlaseurueelle synttäripöydän valmiiksi ja synttärisankari sekä vieraat saavat nauttia mahat kylläisiksi monipuolisesta buffetpöydästämme. Synttärisankarille on myös mahdollista tilata suoraan pöytään hänen toivomansa pizza. Lisäksi synttäriruokailun kruunaa herkullinen jälkkäribuffetimme, jossa voi tuunata jäätelöannoksen mitä herkullisimmilla vaihtoehdoilla.

Synttäreiden palvelusta huolehtii Raxin ammattitaitoinen henkilökunta. Turvallisuussyistä juhlissa on oltava mukana vähintään yksi täysi-ikäinen valvoja, joka on vastuussa alaikäisistä juhlavieraista. Tarvittaessa myös Raxin henkilökunta voi toimia juhlien valvojana erillistä maksua vastaan. Mahdollinen valvonta tulee varata erikseen vähintään kaksi viikkoa ennen juhlia.

Siirry tästä synttäreiden varaustiedustelulomakkeeseen »