Hyppää pääsisältöön

Mikä Rax on

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva, buffetravintolaketju, jossa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Rax Buffet-ketjuun kuuluu 26 ravintolaa ympäri Suomen.

Pizzabuffetia jo vuodesta 1994

Vaasalainen Rabbe Grönblom perusti alkuvuosina Pizzeria Rax Family nimellä kulkeneen Rax Buffet -ketjun vuonna 1994. Buffet-toimintaperiaate oli tuolloin mullistava innovaatio ja slogan ”Syö ja juo niin paljon kuin haluat” oli kaikkien huulilla. Nykyään Rax Buffet -ketjun omistaa Restel Ravintolat Oy, joka on osa Restel-konsernia.

Nälkään kuin nälkään

Pizza on aina ollut Raxin kärkituote, mutta vuosien varrella valikoima on laajentunut, ja nykyään Rax Buffetin monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy kymmeniä vaihtoehtoja pizzasta salaattiin. Buffetajatuksen mukaisesti asiakkaat saavat Rax Buffetissa syödä kiinteällä hinnalla niin paljon kuin haluavat. Ruokaa on mahdollista ostaa myös mukaan.

Palvelevaa itsepalvelua

Rax Buffetissa asiointi on helppoa ja nopeaa. Haluamme panostaa laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun ja autammekin itsepalvelusta huolimatta asiakkaitamme aina tarvittaessa.

Asiakkaat mukana kehitystyössä

Asiakkaidemme kokemukset ja mielipiteet ovat meille erittäin tärkeitä. Asiakkaamme osallistuvatkin tuotteidemme kehitystyöhön erilaisten tutkimusten, paneelien, pilotointien sekä Facebook-sivujemme kautta.