Edut asiakasryhmille

Edut eri asiakasryhmille

Esimerkiksi opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet saavat ruokailustaan alennuksen. Tutustu etuihin sekä niiden ehtoihin alla.

Opiskelijat, varusmiehet & siviilipalvelushenkilöt -10 %
Eläkeläiset -10 %
Rahtarit -10 %

Edellä mainitut edut lunastetaan näyttämällä voimassa olevaa alennukseen oikeuttavaa korttia kassalla. Alennuksen saa sekä buffetista että Rax KotiBox -valikoimasta. Etu koskee vain ravintolassa tehtäviä tilauksia. Etu on henkilökohtainen ja ei ole yhdistettävissä muihin etuihin tai tarjouksiin. Etu ei koske vitriinivalikoimaa, eli esimerkiksi pullo- tai tölkkijuomia, pillimehua, maitoa tai makeisia eikä ole voimassa Rax-rekassa.

Keliakialiiton jäsenet

Keliakialiiton jäsenkortilla -10 % buffetista, kun ruokailu maksetaan ravintolan kassalla. Alennuksen saa myös buffetista + buffetin yhteydessä kolmen euron hintaan (buffetin hinta + 3 €) nautittavasta normaalikokoisesta gluteenittomista* raaka-aineista valmistetutusta Fantasia-pizzasta, kun ruokailu maksetaan ravintolan kassalla.

*Huomioithan, että gluteenittomista raaka-aineista valmistettu pizza valmistetaan samassa tilassa gluteenia sisältävien tuotteiden kanssa ja paistetaan samassa uunissa, joten kontaminaatioriski on mahdollinen.

Buffetin ryhmäalennus

Joka 10. buffet-ateria veloituksetta, kun ryhmävaraus tehdään etukäteen ja yksi henkilö maksaa koko seurueen ruokailun tai ruokailu maksetaan yhdellä etukäteen sovitulla laskulla. Ryhmäetu ei koske synttäripaketteja. Ryhmävarauslomakkeeseen pääset tästä.

Take awayn ryhmäalennus

Joka 10. KotiBox-tuote veloituksetta. Edun piiriin kuuluu mm. pizzat, splitti-pizzat, salaatit, pizzataskut ja lämpimien ruokien boksit, kun ruoat noudetaan ravintolasta ja kaikki tuotteet maksetaan kassalla yhdellä kuitilla. Edullisin tuote veloituksetta. Varmistat nopean noudon ottamalla ennakkoon yhteyttä ravintolaan. Etu ei koske vitriinituotteita, juomia, snacksejä, jälkiruokia, lisukesalaattia tai leipiä. Etu ei ole voimassa Rax-rekassa eikä Restis, Wolt tai Foodora -tilauksissa.

Alennukset ovat voimassa toistaiseksi, mutta pidätämme oikeuden muutoksiin.