Takaisin
3/12/2019 klo 07:16

RAX PIZZABUFFET AUKEAA ISON OMENAN M.E.E.T-RAVINTOLAMAAILMAAN KESÄKUUSSA

Kotimainen Rax Pizzabuffet -ravintolaketju avaa 28. ravintolansa kesäkuussa kauppakeskus Ison Omenan M.E.E.T-ravintolamaailmaan. Matinkylään avautuva ravintola on Espoon toinen Rax Pizzabuffet.

Kesäkuussa 2019 avautuvassa uudessa Rax Pizzabuffet -ravintolassa on 145 asiakaspaikkaa, ja se on yksi ketjun suurimpia ravintoloita.

”Avaamme innoissamme uuden ravintolan Isoon Omenaan, joka on erittäin hyvällä paikalla länsimetron varrella. Uskomme, että Rax täydentää hyvin M.E.E.T:n ravintolatarjontaa”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Kuten kaikissa ketjun ravintoloissa, myös Ison Omenan Raxissa otetaan käyttöön Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään. Restiksen kautta asiakas voi tilata ja maksaa ennakkoon, myös mukaan otettavaksi, sekä hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja. Raxin pizzoja saa myös kätevästi kotiovelle asti, sillä yhteistyö Wolt-kuljetuspalvelun kanssa alkaa heti ravintolan auettua.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.