Takaisin
4/20/2021 klo 06:00

Helsingin Kamppiin avataan kesällä uusi ravintolakokonaisuus

Kamppi Helsinki -kauppakeskukseen avataan kesäkuussa kolmen ravintolan kokonaisuus, joka muodostuu Taco Bell, Ísey Skyr Bar ja Rax Pizzabuffet -konsepteista. Ravintolat tarjoavat laajan valikoiman maistuvia tuotteita jokaiseen hetkeen ja makuun aamusta iltaan. Uudet ravintolat sijaitsevat kauppakeskuksen E-tasolla Narikkatorin puolella.

”Keskeinen sijainti vilkkaassa kauppakeskuksessa tarjoaa loistavat edellytykset uusille ravintoloillemme. Haluamme tarjota valikoiman, joka sopii joustavasti moneen makuun, tilanteeseen ja jopa vuorokaudenaikaan. Kolmen erityyppisen ravintolakonseptin keskittymä samassa tilassa antaa asiakasryhmille entistä enemmän valinnanvapautta ja on meille ensimmäinen laatuaan”, taustoittaa Restelillä ravintolaketjujen ketjujohtajana toimiva Sarita Lehtinen.

Kampin uusi Taco Bell on Helsingin keskusta-alueella jo kolmas Taco Bell -ravintola, mikä tarjoaa asiakkaille helpon saavutettavuuden suunnasta riippumatta. Taco Bellin uudessa ravintolatilassa on 82 asiakaspaikkaa ja yhteiskäytössä oleva 40-paikkainen terassi Narikkatorin puolella. Ravintolan sisustus tulee myötäilemään uutta, raikkaampaa sisätilojen ilmettä, joka korostaa entisestään kalifornialaista tunnelmaa. Myös asiakkaat pääsevät muokkaamaan tunnelmaa jukeboxilla, jonka laajasta valikoimasta voi lisätä soittolistaan omat suosikkinsa. Taco Bell valmistaa taconsa ja muut maailmanlaajuisesti tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti.

Rax Pizzabuffetissa asiakkaat voivat nauttia buffet-pöydän laajasta valikoimasta tai tilata tilauksesta valmistettavia Rax KotiBox -noutomenun pizzoja, pizzataskuja ja muita annoksia mukaan otettavaksi. Kampin uuteen Raxiin tulee 86 asiakaspaikkaa, minkä lisäksi ruuat voi nauttia kesällä myös yhteisterassilla. Ravintola-avaus Kampissa tuo Raxin entistä keskeisemmälle paikalle ja liikenteen solmukohtaan. Kyseessä on neljäs Rax Helsingissä, muut Helsingin ravintolat sijaitsevat Aleksanterinkadulla, REDIssä ja Itiksessä.

Ryhmittymän kolmannelle ja uusimmalle konseptille, Ísey Skyr Barille, kyseessä on toinen ravintola Helsingin keskustassa. Ísey Skyr Bar on islantilainen konsepti, jonka tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen, rasvattomaan ja sokerittomaan Ísey Skyr -rahkaan. Ísey Skyr Barin bowleissa, boozteissa ja mehuissa on käytetty rahkan lisäksi vain luonnon omia makuja hedelmistä, marjoista ja vihanneksista. Herkullisen maun lisäksi tuotteet ovat kevyitä ja terveellisiä, ja ne sopivat niin lounaaksi kuin välipalaksikin, aamupalaa unohtamatta.

Sekä Taco Bell, Ísey Skyr Bar että Rax kuuluvat Woltin ja Foodoran kuljetuspalveluiden piiriin. Siten tacot, bowlit ja pizzat on helppo tilata kuljetuksella esimerkiksi kotiin tai työpaikalle. Jokaisen ravintolan paikan päällä nautittavat ja mukaan otettavat tilaukset voi myös tehdä ennakkoon Restis-sovelluksella. Taco Bellissä on lisäksi käytössä itsepalvelukassat.

Ravintoloiden rekrytointi aloitetaan pian ja ravintoloihin rekrytoidaan noin 15-20 uutta työntekijää.