Takaisin
8/13/2019 klo 06:00

Espoon kolmas Rax Pizzabuffet aukeaa kauppakeskus AINOAan

Rax Pizzabuffet aukeaa kauppakeskus AINOAan torstaina 24.10.2019. Rax täydentää AINOAn ravintolatarjontaa perheystävällisellä buffetravintolalla, jossa jokainen syö aina omalla maulla. Wolt-kuljetuspalvelu kuljettaa myös Raxin herkullisia pizzoja kotiovelle asti.

Rax Pizzabuffet aukeaa lokakuun 24.päivä Espoon Tapiolan kauppakeskus AINOAan. AINOAan avautuva uusi ravintola on Espoon kolmas Rax: ennestään Raxeja on Sellon ja Ison Omenan kauppakeskuksissa. Uudessa ravintolassa on 98 asiakaspaikkaa ja kesällä 2020 ravintolaan saadaan myös terassi.

”Rax aukeaa uuteen AINOAan, josta tulee taatusti upea! AINOA on viihtyisä kohtauspaikka, jonne Rax sopii hyvin – meillä nautit buffetpöydän antimista rauhassa ystävien ja perheen kanssa tai voit napata nopeasti vaikka lounasta mukaan”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

AINOAn Raxissa otetaan käyttöön Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään. Restiksen kautta asiakas voi tilata ja maksaa ennakkoon, myös mukaan otettavat annokset, sekä hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja. Raxin herkullisia pizzoja saa myös kätevästi kotiovelle asti, sillä yhteistyö Wolt-kuljetuspalvelun kanssa alkaa heti ravintolan auettua.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.