Takaisin
5/28/2020 klo 09:49

Availemme oviamme 1.6. lähtien!

Kesäkuun alusta lähtien pääset jälleen herkuttelemaan pizzojen, salaatin, wingsien ja muiden maukkaiden ruokien ääreen – jäätelöä unohtamatta. Henkilökuntamme ojentaa sinulle toivomasi ruokalajit, joten pääset nauttimaan monipuolisista annoksista turvallisesti myös paikan päällä. Seuraavat ravintolamme avaavat ovensa 1.6.:

Espoo, Iso Omena
Espoo, Sello
Helsinki, Aleksanterinkatu
Helsinki, REDI
Hyvinkää, Willa
Kuopio
Lahti, Karisma
Lappeenranta
Lempäälä, Ideapark
Oulu, Ideapark
Porvoo
Seinäjoki, Ideapark
Tampere, Koskikeskus
Turku, Kultatalo
Turku, Skanssi
Vaasa
Vantaa, Flamingo

Ravintolakohtaiset aukioloajat löydät viimeistään 1.6. alkaen ravintolasivultamme

Asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatammekin tarkasti viranomaisten säädöksiä, jotka ovat tuoneet näin poikkeusoloissa muutamia muutoksia toimintaamme. Buffettia koskevien rajoitusten myötä henkilökunta tulee annostelemaan ja ojentamaan asiakkaille salaatin ja lämpimän pöydän vaihtoehdot toiveiden mukaisesti – totuttuun tapaan myös santsiannoksia voi hakea! Henkilökunta annostelee myös jäätelön, minkä johdosta Raxissa voi edelleen syödä monipuolisesti herkutellen turvallisuudesta tinkimättä. Olemme myös merkinneet selkeitä ohjeita turvaväleistä ja odotuspaikoista, jotta etäisyys muihin asiakkaisiin on helppo pitää. Tämän vuoksi myös osa asiakaspaikoista on pois käytöstä. Ravintolaamme siivotaan tehostetusti ja pinnat desinfioidaan säännöllisesti. Korttimaksua ja lähimaksua on hyvä hyödyntää, ja maksupäätteistämme löytyvät myös antibakteeriset kalvot suojaksesi.

Käsienpesupaikkoja löytyy useimpien ravintoloidemme omista tiloista, ja joissakin ravintoloissa ne sijaitsevat kauppakeskuksen tiloissa. Käsidesiannostelijat löytyvät heti sisäänkäynniltä jokaisessa ravintolassamme. Hyvällä käsihygienialla sekä yskimis- ja aivastamisohjeita noudattamalla voimme pitää yhdessä huolta turvallisesta asioimisesta ja työskentelystä ravintoloissamme. Ethän kuitenkaan tule asioimaan sairaana, hengitystieoireisena tai karanteenissa ollessasi.

Mikäli et halua ruokailla ravintolasalissa, voit napata ruokaa mukaasi myös take away -valikoimastamme. Kattavasta valikoimasta löytyy esimerkiksi juuri sinulle tehtyjä uunituoreita pizzoja aina klassikko-Pepperonista herkullisiin valkopohjaisiin pizzoihin ja vegaaniseen Vöneriin. Tutustu valikoimaamme! Tilauksen voit tehdä joko paikan päällä, näppärästi etukäteen Restis-sovelluksella taikka valita kotiinkuljetuksen lähettikumppaniemme Woltin tai Foodoran kautta.

Tervetuloa nauttimaan turvallisista ruokahetkistä – aina omalla maulla!