Takaisin
30.12.2021 klo 22:00

Koronavirus ja toimenpiteet

Ravintoloiden aukioloajat 1.2. alkaen

Koronan leviämisalueilla on käytössä ravintolarajoituksia, jotka vaikuttavat aukioloaikoihimme ja koronapassin käyttöön:

1.2. alkaen ravintolasalimme ovat auki lähes normaalisti. Koronapassi ei ole käytössä ravintoloissa. Ravintolamme palvelvat myös KotiBox- valikoiman noutomenulla.

Ravintolakohtaiset aukioloajat löydät ravintolasivuiltamme.

Turvallinen asiointi koronavirusepidemian aikana

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaohjeistuksemme noudattamiseen ja toivomme kaikilta toisten huomioon ottamista ja ohjeistuksien seuraamista. Ohjeita noudattamalla voimme pitää yhdessä huolta turvallisesta asioimisesta ja työskentelystä ravintoloissamme

Take away ja kotiinkuljetukset

Rax KotiBox -valikoimasta, eli Raxin uudistetusta take away -valikoimasta, löytyy laaja valikoima tilauksesta valmistettavia pizzoja, pizzataskuja, salaatteja sekä muita annoksia wingseistä pikkupurtaviin. Tilauksen voi tehdä paikan päällä ravintolassa tai etukäteen Rax-sovelluksella, jolloin tilauksen noutaminen ravintolasta on erityisen nopeaa. Osa ravintoloista tarjoaa myös kotiinkuljetusta Rax-sovelluksella, Woltin tai Foodoran kautta.

Rax KotiBox -valikoiman löydän täältä.