Hyppää pääsisältöön

Perheille

Rax Buffet on helppo, nopea ja edullinen perheravintola, jonne ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Lapsiystävällisen Rax Buffet -ketjun pyrkimyksenä on huomioida lapsiperheet kaikessa toiminnassa mahdollisimman hyvin.

Meille on helppo tulla

Kaikki Rax Buffet -ravintolat sijaitsevat ydinkeskustoissa tai suurissa kauppakeskuksissa, joten meille on helppo löytää ja tulla. Hyvinkään, Itäkeskuksen ja Kotkan Rax Buffet -ravintoloille on myönnetty Invalidiliiton Helppo liikkua -tunnus, ja myös muihin tilaviin ravintoloihimme mahtuu hyvin esimerkiksi lastenrattaiden kanssa. Kaikista Rax Buffet -ravintoloista löytyy myös lasten leikkipaikka, jossa perheen pienimmät viihtyvät saatuaan vatsansa täyteen. Ja lähtiessä meiltä saa aina ilmapallon mukaan!

Maistuvaa ruokaa nälkään kuin nälkään

Rax Buffet on myös siitä mainio ruokapaikka, että monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästämme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lämpimien ruokien ohella tarjolla on runsas ja terveellinen salaattipöytä, ja jokainen voi itse koota omalle lautaselleen juuri niitä ruokia joista tykkää. Koko perheelle löytyy varmasti maistuvaa mahantäytettä yli 40 vaihtoehtomme joukosta!

Perheet arvostavat myös Rax Buffet -ravintoloiden nopeaa palvelua. Syömään pääsee heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla. Lisäksi olemme huomioineet perheen pienimpien ruokailutarpeet ja ravintoloissamme on tarjolla lapsille omat ruokailuvälineet, ruokalappuja sekä nokkamukeja. 

Syntymäpäivät Rax Buffetissa

Synttärit Raxissa ovat helppo vaihtoehto vanhemmille. Ei kokkausta, ei leipomista eikä siivoamista! Katamme juhlaseurueelle synttäripöydän valmiiksi ja synttärisankari sekä vieraat saavat nauttia mahat kylläisiksi monipuolisesta buffetpöydästämme. Synttärisankarille on myös mahdollista tilata suoraan pöytään hänen toivomansa pizza. Lisäksi synttäriruokailun kruunaa herkullinen jälkkäribuffetimme, jossa voi tuunata jäätelöannoksen mitä herkullisimmilla vaihtoehdoilla.

Synttäreiden palvelusta huolehtii Raxin ammattitaitoinen henkilökunta. Turvallisuussyistä juhlissa on oltava mukana vähintään yksi täysi-ikäinen valvoja, joka on vastuussa alaikäisistä juhlavieraista. Tarvittaessa myös Raxin henkilökunta voi toimia juhlien valvojana erillistä maksua vastaan. Mahdollinen valvonta tulee varata erikseen vähintään kaksi viikkoa ennen juhlia.

Siirry tästä synttäreiden varaustiedustelulomakkeeseen »