Hyppää pääsisältöön

Mikä Rax on

Rax Buffet on itsepalveluperiaatteella toimiva, helppo, nopea ja edullinen buffetravintolaketju, johon kuuluu 26 ravintolaa 21 paikkakunnalla ympäri Suomen. Meille ovat tervetulleita niin lapsiperheet, lounasruokailijat kuin isommatkin seurueet. 

Pizzabuffetia jo vuodesta 1994

Vaasalainen Rabbe Grönblom perusti alkuvuosina Pizzeria Rax Family nimellä kulkeneen Rax Buffet -ketjun vuonna 1994. Buffet-toimintaperiaate oli tuolloin mullistava innovaatio ja slogan ”Syö ja juo niin paljon kuin haluat” oli kaikkien huulilla. Nykyään Rax Buffet -ketjun omistaa Restel Ravintolat Oy, joka on osa Restel-konsernia.

Nälkään kuin nälkään

Pizza on aina ollut Raxin kärkituote, mutta vuosien varrella valikoima on laajentunut, ja nykyään Rax Buffetin monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja nälkään kuin nälkään pizzasta salaattiin. Buffetajatuksen mukaisesti asiakkaat saavat Rax Buffetissa syödä kiinteällä hinnalla niin paljon kuin haluavat. Kaikissa Rax Buffet -ravintoloissa on sama tuotevalikoima ja ruokaa on mahdollista ostaa myös mukaan.

Palvelevaa itsepalvelua

Rax Buffetissa asiointi on helppoa ja nopeaa. Haluamme panostaa laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun ja kaikkien ravintoloidemme asiakaspalvelua ohjaa yhtenäinen asiakaskohtaamismalli. Raxin palvelua kutsutaan palvelevaksi itsepalveluksi. Toisin sanoen itsepalvelusta huolimatta asiakkaita autetaan aina tarvittaessa.

Rax Buffet -ketjun arvot:

Paras pizza omassa luokassaan

Pizzoja on heti tarjolla ja vaihtoehtoja on paljon.

Salaattipöytä

Salaattipöydän valikoima on laaja, tuore ja monipuolinen.

Instant take away

Rax Buffetin take away on helppo, nopea ja heti valmis. Monipuolisesta valikoimasta on mahdollista koota omannäköinen kokonaisuus mukaan otettavaksi.

Työskentely Rax Buffetissa

Yli 20 ravintolaa kattava Rax Buffet -ketju on merkittävä työllistäjä ympäri Suomen. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työympäristön alan ammattilaisten ympäröimänä sekä monipuoliset Restel-edut. Kaikki työntekijämme ovat todellisia moniosaajia ja saavat tehdä kaikkia työtehtäviä. Rax Buffet on myös oivallinen mahdollisuus nuorille päästä kiinni työelämään.

Hae meille töihin »

PINS- ja K-Plussa

Rax Buffetin asiakkaat kerryttävät ostoksistaan joko pinssejä tai K-Plussa-pisteitä.

Asiakkaat mukana kehitystyössä

Jatkuva asiakastietoon perustuva palveluiden ja tuotteiden kehittäminen on meille tärkeää. Asiakkaamme voivat osallistua palvelukokemuksemme kehittämiseen erilaisissa paneeleissa ja pilotoinneissa sekä Facebook-sivuillamme.