Hyppää pääsisältöön

Pizza

Uudet kampanjapizzat nyt ravintoloissa!

Huhtikuussa Rax-ravintoloissa herkutellaan uusilla kampanjapizzoilla.

Tuttujen pizzojemme lisäksi pöydästä löytyvät valkoinen kana-pesto ja perinteinen pepperoni-sinihomejuusto. Klassinen pepperonin ja sinihomejuuston liitto on kruunattu paahdetulla sipulilla ja rucolalla.  Lempeän, valkoisen pizzan täytteenä on mm. ranskankermaa, goudajuustoa, broileria, pestoa aurinkokuivattua tomaattia ja rucolaa. Valitse mieluisesi kahdesta maukkaasta vaihtoehdosta tai ota molempia!

Kampanjapizzat ovat tarjolla 9.-30.4.2018.

Rax Buffetin herkulliset pizzat vievät kielen mennessään! 

Rapeat ja konstailemattomat pizzamme leivotaan aina omalla reseptillämme valmistettuun pohjaan. Pizzojen perustana toimivat tomaattikastike sekä maukas juusto, ja niiden täytteenä käytetään herkullisia ja tuoreita raaka-aineita.

Pizzabuffetistamme löytyy vaihtoehtoja joka makuun:

  • pepperonipizzaa
  • kinkku-ananaspizzaa
  • tonnikalapizzaa
  • kasvispizzaa

Oma pizza toiveidesi mukaan

Meiltä voit myös tilata pizzoja omien toiveidesi mukaan buffetin yhteydessä nautittavaksi. Leivomme sinulle omavalintaisen pizzan tavallisella tai gluteenittomista raaka-aineista* valmistetulla pohjalla ja kolmella täytteellä kolmen euron lisähintaan (buffetin hinta + 3 euroa).

Voit ostaa pizzaa myös mukaan  lue lisää take away -sivulta »

*Gluteenittomista raaka-aineista valmistetut tuotteet valmistetaan samassa tilassa gluteenia sisältävien tuotteiden kanssa ja pizzat paistetaan samassa uunissa, jolloin kontaminaatioriski on mahdollinen. Kerrothan aina mahdollisista allergioista henkilökunnallemme.